Home
Rotterdamse Doven Zwem Club
Voorwoord | Nieuws | Programma | Deelnemers | Locatie |  
 

Nieuws

Deelnemers

Via deze link kunnen jullie zien welke deelnemers zich hebben opgegeven voor het 75 jarige jubileumtoernooi van RDZC!


Inschrijving geopend!

Ben je oud-zwemmer/ster van RDZC, DZCG, ZDZC, ADSV of van KNDSB? Of ben je één van Masters zwemmen? Of waterpolo? Geef je op voor een deelname aan RDZC 75 jaar toernooi
op 29 oktober!

Inschrijfformulier (doc)
Inschrijfformulier (pdf)

Wilt u niet meedoen en was u ooit een tijdwaarnemer? Het is ook mogelijk om als tijdwaarnemer op te geven:
Inschrijfformulier tijdwaarnemer (doc)

s ’Avonds is er een feestje van 20.00u tot 00.00u bij Dovenontmoetingscentrum SWeDoRo, Michelangelostraat 46 te Rotterdam, slechts 300m van het zwembad vandaan!


75 jaar!

Op 16 juni 2016 bestond Rotterdamse Doven Zwem Club (RDZC) 75 jaar.
Op zaterdag 29 oktober willen wij een jubileumtoernooi vieren door wedstrijdzwemmen, waterpolowedstrijd voor veteranen (RDZC, ZDZC en ADSV) en waterpolo-clinic te organiseren.

Het wordt gehouden in het zwembad Het Alexanderhof, Bramanteplein 2, 3066 BH Rotterdam van 12 uur tot 15 uur wedstrijdzwemmen, onderdelen: wedstrijdzwemmers, masters, veteranen en leerlingen van Dr. M. Polanoschool (vanaf 8 jaar en in bezit van diploma) van 15 uur tot 18 uur waterpoloclinic (alléén voor jeugd vanaf 8 jaar) en Veteranen waterpolowedstrijd.

s ’Avonds is er een feestje van 20.00u tot 00.00u bij Dovenontmoetingscentrum SWeDoRo, Michelangelostraat 46 te Rotterdam, maar slechts 300m van het zwembad vandaan!

 

 
naar boven